är sjukling igen*host host host* ligger och tycker synd om mig själv efter en jobbig dag.
Älsk och kusin åkte hem igår :( Gick och la mig allt för tidigt (halv8) pga migrän, och vaknade 8 imorse, tingde och väckte iza, åkte in till stan, men lilla söta iza missade bussen så fick vänta ute i kylan i all evighet *snyft* men sen vikade vi och rände runor, mycket mys <3 hon åkte hem och jag träffade min älskling <3 tvingade med honom att ränna rundor, tihi ^^ sen hem för mig, spikmatta och nu är jag här :) ont i rygg, hals & huvud  :o thats my life xD men nu ska jag ner och hänta en tablett och sedan ska jag kollla på 2½ män :D ha det så bra

Förkyldna hälsningar från Skogaby <3


Slapp slapp slapp

Jaha nu sitter vi här igen, för 3e dagen. I min brors soffa och kollar på gamla goa VHSer. Vi kolalde nyss på Bumbibjörnarna, och nu Ondskan, haha fet skilnad eller vad? ^^ Idag ska kusin och älsk åka hem, tråkigt. Och igentligen skulle jag til LobbyDagen, men har inget busskort så kan inte åka in. :( Men ska nog åka till Veinge iaf och hälsa på farmor&farfar och far som är och hälsar på. Damdamdamdam, ingen av dom vet at jag har satt ring i läppen :o Så kommer antagligen att få en 3h uppläxning om hur det bara är pyromaner som har sånt. får väl ta på mig tjejkläder så det blir lindrigare, annars kommer tro att jag har börjat punda elelr något.. hm.. saknar farfar, ska bannmej dit, och är far (ulf) är där så farmor kanske inte kommer vara på mig så djävluskt. Funderar på hur jag ska klara av röksuget bara, ingen vet att jag röker där, och det är bäst så, körkortet ryker annars. Bara att bita ihop. Nähä, nu får jag göra killarna sällskap.


Pussar och kramar, från Skogaby <3


TEMA

Min kära kusin skulle hjälpa mig att göra ett personligt tema till min blogg, men det gick inte som han hoppats, dock gillar jag det som är. Lägger upp hur temat är planerat :) Kalas fiint <3VARFÖR!?

   
Mina små bögar OMG säger jag bara, dom fixar sig ihop, säger saker jag inte förstår mig på, vad ska man göra? Det enda vi gör är att sitta i soffan, MEN dom skall ju då platta och spraya håret, nödvändigt? NEJ! DOM ÄR BÖGAR!.. men dom är mina fukking bögar! Men, jag är ju så trött på dom utseénde fixerade idioterna så det är inte klokt! jag sitter ju då i pjamasbyssor, t-tröja och pappas fleecetröja, inte fixat mig på något sett, men vem fan bryr sitt mitt ute på landet, i en soffa? INGEN!!!  Ännu mer bevis på att dom är bögar, dom kollar in killar mer än jag gör som tjej, (wtf liksom?), de vet mer saker om saker som tjejer borde veta. Bevis nog? Kan väl ta upp att min kille HAR strulat med en annan kille, som också är bög (10an känn dig utpekad!!). Typ omg jag vet? Men men, jag gillat! Dem vågar! ^^ Mina sockerpullor xD Och sällskap för denna helgen, dom är även tofflor så jag kagar inte ^^
Kyss och Kram, skvaller från Skogaby ^^


Boken

"Jag sätter mig med papprerna och boken framför mig, läser på pappret vad min uppgift är, börjar skriva, kan inte sitta stilla, börjar skaka på benen, känner hela jag börjar darra. Försker ignorera det. Hjärtat slår fortare och fortare, ångersten kommer krypandes från ingenstans. Jag låtsas inte om den, då försvinner den kanske. Fastnar med skriviandet så tar fram boken, börjar läsa, känner mig tom, hjärat slår som om jag springit, måste lugna ner mig. Hämtar ett glas wiskey och tar fram en cigg, sätter mig vid fönstret tänder försktigt den långa pinnen, ser hur min spegelbild reflekteras i det vidöppna fönstret, ser mig själv när jag drar ett djupt, lugnande bloss. Skakar på huvudet och tar en klunk från mitt wiskey glas, måste lugna mig, pulsen börjar bli normal, men jag skakar ännu på benen, jag ser min ångerst i min spegelbild, fattar inte varför, bestämmer mig för att läsa lite till, lägger ifrån min cigg och tar upp boken, den är bra, spänning, pulsen går upp, tar upp min cigg, men sliter inte blicken från min bok, jag röker samtidigt som jag läser, med risk att få rök i ögonen. Det börjar bli äckligt i boken nu, lägger ifrån mig den, drar ett långt bloss, askar, lägger ifrån mig ciggen igen, tar ännu en klunk från min lugnande dryck, tvingar mig själv att läsa klart, hoppar över några ord för att behålla maten i magen. Det äckliga är över, fortsätter läsa, kappetlet är slut. Min panik gör att boken känns brinnande, jag lägger försiktigt ifrån mig den, min ångerst skall inte ta över, jag vet att den inte brinner. Tar ett djupt lungande andetag, kollar på min rykande cigg som ligger där i askfatet, mycket har glödit bort bort, tar upp den och röker det sista, i tre enka bloss. Dricker upp wiskyn och lägger mina saker i en hög, går upp på mitt rum, och känner ett behagligt lugn ta över min kropp, paniken och ångersten är som bortblåst. Jag är jag igen."

RSS 2.0