Svansen mellan benen..

Nu är jag här igen, och denna gången med svansen mellan benen, GOSH va länge sedan det var sist jag var här. Så nu ska jag uppdatera mig lite om helgen typ (:

I fredags måddej ag inte alls bra efter att ha fått i mig för mycket kaffe, somnade så fort jag kom hem :( Mådde lite bättre när jag vaknade upp ngr timmar sedare, och helt plötsligt får vi hem gäster, ja för då ska ninni ha lite fest här hemma, och inte för att vara dyster kvisten var jag med, och klunkar ett glas vin i öl spelet, inte bra för magen, 2 timmar senare ligger jag och sover xD Det vinet slog allt till ..

Lördag vaknar jag upp och är inte bakis haha, men hungrig som ett as! Så äter och somnar om för en stund, duscharoch fixar mig, skulle nämligen vara i Halmstad runt 4, och skulle då ta 3 bussen in, färdig för att festa, ja inte nog med det var så det en maskerad, med tema Film, man skulle klä ut sig som en käraktär från en film ,och jag med världens sämsta fantasi var Helena Bergström från HeartbreakHotel, som jag inte sett på år! men vaffan ska man göra? xD Jo men jag kom då till lokalen vid 4 och gorde inte så mkt, så tog Ahmed med mig ner till stan för att ta ut pengar och äta, sen var det bara att vänta på att folk skulle droppa in, och vid 7-8 kom det lite folk mycket trevliga människor. Men jag hade ingen dricka! Så jag hade ju jagat Kim i timmar för att han skulle hjälpa mig, och vid 9 kom han hem, så jag gick till honom då, just när festen började typ xD. Men jo jag fastnade ju hos Kim ett tag, vi snackade och hade trevligt drack lite och timmarna flög iväg, helt plötsligt var det dags för mig att ta bussen hem, jag fattar ännu inte var tiden tog vägen??? Men när jag väl kom hem var jag onådigt trött, tekniskt sett var jag ju hemma halv 4! (ja helt plötsligt var vi i sommartid)

Igår vaknade jag och mådde inte alls bra, bakis kan man ju säga, men där blev det äta och sova, och vid någon tid var det bara att klä på sig och åka till meditationen, som var väldigt trevlig :) Hemma sent, så det var bara till att duscha sen sova (y)

Idag var det bäcksvart när jag gick upp, (otekniskt sett då 5) så hade inte en blekaste om vad det var för väder, hoppades på sol så klädde mig där efter, men nej, jag hade fel, KALLT! Sen i skolan var det helt vanligt, vi hade våra 2 föreställningar, slutade, åkte hem med Mggan och Peter, åt, somnade, vaknade och här sitter jag xD Ska snart duscha och sova lite till.

Hemskt vad jag sover hela tiden?? :o Men det får man, det är sköööönt ^^ haha

Snart är det PÅSKLOV!! LÄNGTAR! Gör inte ni det? Hur hade ni tänkt fira Påsk? :D

Bloggar för lite??

Hej allesammans! Idag är det underbart vårväder ute och jag  är på toppen humör! Varit glad hela dagen WOHO!

Jag är hemma nu och bloggar, redan vid 2 tiden! Hur kommer detta sig undrar ni? Jo för att våran eftermiddagsföreställning blev inställd, vi hade ingen publik!? Helt sick?  Men vi klagar inte, skönt att vara hemma i vettig tid för en gångs skull hihi ^^  Igår hade vi kvällföreställning, som gick toppen! Helt underbart!

Men, nu är det sådär att jag var inne och kollade på min blogg, mina senaste inlägg och kom på att jag knappt bloggar! Mina senaste 10 inlägg sträcker sig två veckor tillbaka! Är det klokt? Jag känner att det är för lite bloggande från min sida och ska genast försöka att förbättra mig! :) Och som sagt, har ni någon tanke eller åsikt, var inte rädd att läga en komentar till mig då :) Jag brukar svara  (:

Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med min loggbok (teaterdagbok) och skriva i den, för det var allt för länge sedan jag skrev i den! OMG typ. Hoppas alla har haft en underbar dag i solen! <3

Bloggar från skolan

Nu kommer här dom snabbt inlägg från skolan. Just nu sitter vi och väntar på svar, om vi ska ha föreställning nu eller ej. Ytterst irreterande att inte veta, ska jag säga. Vi ska ha en kvälls föreställning ikväll med, lite drygt men vad gör man? Igår var jag och agnes på 035. Lika trevligt som vanligt, det luktade lite svin men vi överlevde. Vi fick reda på hur gammal Oskar är m.m :p Ja, vi hade väldigt som sagt. :) mys mys . Ska gynna sen, lite snabbt, sen ska jag träffa jakob lite snabbt med , men sen efter föreställningen ikväll ska jag vill honom med. Men nu fick jag veta att vi ska ha föreställning. Så måste pysa <3

Hej hallå

Hej hallå nu är jag äntligen tillbaka! :)
Så nu ska vi se här vad som har  hänt sedan sist.. Jo för i lördags var jag hos Agnes och firade henne med Anders "familj", det var god mat och bra sällskap, en mysig kväll :) Kollade öven på filmen Perfect Catch (staving?) Dock fick jag sussa kudde lite sent men jag över levde haha. På söndagen blev det film och mys fram till 3 då vi skulle åka :) Jag hem och resten för att bowla, tyvärr var det något som inte stämde med mig, jag hade mycket ont i halsen och var lite seg i huvet.. alltså segare än vanligt ! Inte bra! :) Tappade rösten fram mot kvällen, men hoppades på att det blulle bli bättre tills idag. Och det kan jag meddela, att det var inte allt för bra idag, kom till skolan, med lite halft skrovlig röst, men tänkte att jag klarar mig genom dagens föreställningar. Men ikke sa nikke, bara inne på andra scenen, känner jag hur min röst sviker, och hur tårarna börjar trängas fram, av besvikelse på min röst. Försöker köra på mer, in i det sista, men efter ngr mer scener, får dom byta ut mig¨.. Det var sjukt jobbigt att bli utbytt pga detta, tårarna brändes bakom ögonlocket, jag kände mig förlorad. Imorgon skall jag försöka igen! Jag är ingen som är utbytbar, hajjar ni ? Om jag så ska tappa rösten till helgen ska jag klara denna veckan, inte mer med det!
Men men
Imorgon är det tisdag, dvs min och Agnes dag <3 hör nog av mig till kvällen <3
Puss och kram<3

God morgon

God morgon! Eller ska jag säga god middag? ^^

Jag sitter här och data nördar mig, och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen? Eller vad som händer idag? :o Antagligen kommer det bli en hemma kväll ikväll med, men isåfall ska jag inte klaga, det är mysigt med familjen :)

Ibland önkskar att jag kunde få göra det jag vill göra, inte ha någon som hindrar en, inte en massa löften, inget alls. Att kunna få säga dom dära sakerna till den dära personen te.x. Tyvärr har jag i lång tid lovat 2 människor inte inte göra det jag vill, så jag måste leva med att tacka och ta emot skiten från denna människan. ORÄTTVIST!?
Eller är det bara jag som känner det? Att man är inlåst i en massa löften och regler.. Att det hade varit skönt, bara för en stund, få bryta sig låss?



Nähä men nu ska jag få i mig lite frukost ;) <3

Rubrik (?)

Snyft, blev ingen träning, Ahmed slutade fett mkt för sent så hann inte till gymmet innan det stängdes :(
Ännu mera snyft, är att jag sitter hemma och jag är fett fest sugen! Skulle ju följt med folket till Ida's men hade ingen skjuts/sovplats så funkade inte :(
*suck* på människan som ljuger för mig rätt upp i ansiktet och tror att jag inte fattar ngt och sedan låtsas som inget. (patetiskt?)

Just nu är det bara jag och Joel hemma, och vi har ingen dricka (mer än rött vin) och har fett tråkigt, men kanske kan lura i honom lite vin och ett spel? :D Jaaa ni man vet aldrig vad som händer i Kattarpskolan ;) hahaha

Vad hittar folket på ikväll? :D

Fredag

Hej hallå, nu är jag tillbaka :) jag sitter här och har slutat och fått gratis kaffe med :) Jag skulle varit duktig och gymmat innan men fick panik, så ska gymma nu med ahmed när han har slutat :) hoppas på det bästa ^^ Hehe. Äntligen fredag, helg! Fast denna veckan har gått otroligt fort, eller är det bara jag som tycker det ?

PowerNap

Woho jo visst käkade jag när jag kom hem, jag käkade mig till sömn! xD haha lite stolt själv ^^

Vill ni veta en sak? (a) Jag har sovmorgon imorgon! :D tihi, börjar inte förrens 12, skönt som attan faktist :) Och mor kör mig till bussen så jag slipper gå upp 8, kan gå upp vid 10 ^^ Woho! och sedan slutar jag 15.00 ;)

Nu försöker vi här hemma kolla på Efterlyst, men självklart ska de krångla! Då från deras sändningsplats.. -.-' nu beklagar dem avbrottet xD hahaha! Drygt ..
Iallafall
Mina föräldrar var vädigt imponerade av mitt rum, över hur fint det är efter min städning igår ^^ så det går bra för mig :)
Ska nog snart sätta mig och läsa eller göra klart mitt Påsk kort :) vet inte, men något blir det!

Så nu säger jag god natt folket! <3


På väg hem

Hej! Nu är jag tillbaka, och är på väg hem, och tänkte passa på att blogga :) Igår stannade jag hemma, försov mig. Och då var jag duktig, jag städade mitt rum, och då så menar jag storstäd. Sedan så skrev jag även mitt tal, som jag ska hålla för min klass imorgon. Yey! Osså sen kom älsk inom en sväng <3 vi åt majs :d gott. Idag har vi haft 2 föreställningar, för trönninge och hallägra tror jag det var :) det gick super! Härligt! Men varmt var det på scen, och dålig luft! Att man är trött och har ont i huvudet nu, woh det vill jag lova. Men snart är jag hemma, och då blir det mat och sömn :) gott.. Nähä nu ska jag byta buss! Ha det! <3

Som utlovat

Som utlovat har jag nu fixat före och efter bilder på mig, och skillnaden är rätt så stor xD

Före

Efter


Ja en liten skillnad är det iaf ;) Tänkte att jag ska passa på att bjuda på en liten bild underkvällen, på mig och älsk <3


Hmf..

God kväll allesammans, nu har veckan börjat, och jag längtar redan till helgen :)
Idag är jag trött och aningen tankespridd. Vi har haft två föreställningar idag, och dem har gått hyfsat bra, jag vet att vi kan bättre! :D Man blir lite lagom trött efter att ha haft två föreställningar på rad, tro det eller ej, och det hjälper ju då inte att scenlamporna då har varit igång hela helgen,(vilket betyder att det var sjukt varmt på scen, och luften var kass!) inte bra alls.
Vi slutade vi tre och då tog jag direkt bussen hem, mötte Joel i Laholm så vi tog den bussen hem tsm. Jag åt lite sedan somnade jag på soffan (y) Vaknade lagom till nyheterna, där vi (Es08t) var med, angående våran föreställning! WOHO! Publicetet! Jag tror att det finns på internet om någon missade det, men ändå vill se det, kolla på Tv4 

Jag är nyduschad, ska snart göra en kopp sömnTe som jag fick av älsk i julklapp, jag blir trött bara av lukten, hon måste verkligen vilja få tyst på mig xD Men så jobbig är jag väl inte? Inte alltid iallafall? Inte när jag sover då? xD

Imorgon har vi inga föreställningar utan bara 2hs engelska och sedan ska vi kolla på en konsert, nödvändig dag? NEJ! Den dagen hade jag kunnat använda till något bättre, typ som att städa och plugga.. (vilket behövs!)
Nähänä, den koppen te låter frestande, så får dra och göra den :) Ska även lägga in bilderna som jag har lovat ^^

Men, hur har eran måndag varit? :)<3

Så var det söndag igen

Jaha och god kväll alla :)
Nu är det söndag igen och imorgon börjar allvaret, suck vad hände med helgen?

Igår tillbringades kvällen i Halmstad med älsk Kim Daniel och Jakob. Fast först bara med älsk och Kim på 035, vi kollade på melodifestivalen, och ANNA vann, fy fan vad tänker folket med? Vi kommer bli utklassade!! -.-'
Men sedan gick vi hem till Kim mötte upp Daniel, förfest och sedan blev det en krogen runda, och det vill jag lova det är svinit dyrt! Detta var första gången för mig på krogen och 60:- för en SmirnoffIce(!!), som kostar 19:- på systemet! :s ! Jag behöva inte säga så mycket med om kvällen, men en sak vill jag säga, och det är att jag är stolt över Kim och Jakob som fick ta hand om älsk och mig i natt, jag tvivlar på att det var roligt för dem ;o xD höhö tack killar iallafall <3

Idag har jag sovit hela dagen, surprice?! :D Mådde inte världens bästa, ja jag skyller mig själv ^^ Men så går det ibland, inte mer med den saken :) Imorgon börjar våra (Es08t) helvete, början på 37 förställningar! Detta på tre veckors tid. Kommer bli kul! Imorgon blir det lätt iochmed det är stureelever som ska kolla ^^ hehe

Senare i veckan kommer jag även att lägga upp en före och efter bild på mig, alltså en där jag är 110% ofixad och en annan där jag är redo för kvällen så att säga, men måste bara lägga in bilderna på datorn xD Säger bara, tänk va mycket lite smink kan göra! :)

Så nu ropar sängen, och jag önskar er alla en god kväll och hoppas att ni har haft en bra helg <3

Äntligen lördag

Jaa! Nu är det äntligen helt, och äntligen lördag, och jag har tid att blogga till er! :D
Jag har ju inte hunnit göra det på 2 hela dagar :( I am sorry..
Men nu är jag här! Och i torsdags hade vi öppet gen.rep. på kvällen, och vi kom fram till att där var 9 pers bara för min skull :)<3 tihi och igår var en dryg dag, men på kvällen blev det bio med älsk, Kim och Jakob, vi såg på Alice I Underlandet, och den gjorde mig lite besviken får jag säga, det var för lite.. jaa.. för en Tim Burton film :( AVATAR var fett bättre! woho :P

Nu sitter jag här och gör inte så mycket, jag funderar på om jag ska åka till 035 ikväll med älsk och kolla på melodifestivalen där, eeeeeller stanna hemma :/ jag vet inte .. Uffh! Roligast vore 035, men kan inte ta mig hem.. 0.o

Men nog talat om mig, vad ska ni hitta på för skoj i helgen? :D<3

ME


13 timmar!

Hej hallå nu blire ett kort första/sista dagens inlägg, kom nyligen hem efter att ha varit i skolan i 13 timmar! Jag är trött, har ont i kroppen och helt  borta typ. Men det går bra för oss! Imorgon smäller det, då är det öppet genrep (alltså alla som vill får komma och kolla) 19.00 i Bergmansalen!

Som sagt ett kort inlägg, för nu måste jag sussa kudde, kanske skriver imorgon men jag lovar inte tyvärr :/ Men håll ögonen öppna! <3 God natt på er alla! <3

Dagens Citat

Jå juset det! Jag kom just på mitt Dagens citat ni kommer att få den i två veriationer, den ena är min och den andra är Agnes/Kim (mer korrekt)

"Jo jag skulle kolla vad det var för väder, men det såg jag inte, alla moln var i vägen"
eller
"Jag skulle kolla vad det var för väder, men jag såg inte för alla moln så jag kollade via teloskåpet, och ju mer jag kollade destu finare väder såg jag"

Kim skulle då berätta om sin dröm, men efter han har sagt detta slutade jag lyssna, för dessa orden fastnade i mitt huvud, och jag tyckte det var hysteriskt roligt då ju.. :D Härlig logik liksom!


I am sorry

Hej hallå allesammans, nu är jag tillbaka för en kort stund!
Jag ber om ursäkt för att jag inte har sagt något idag, men haft dåligt med tid och batteri på mobilen, och kom nyligen hem så har precis varvat ner efter dagen.
Har inte igentligen så mkt att berätta idag, typ det kom en radioreporter till oss (teatern), han fick se lite och ställa frågor, fett pinigt att ngr började bråka, och att detta bråk  kommer sändas på radio på måndag.!. men shit happens, inte mer med det! :D
Imorn kommer jag även då vara lite sämre på att blogga, för vi har rep hela dagen (typ)  och kvällen, så vet inte hur mycket tid jag kommer att ha ? Så ännu en gång ni får ursäkta, men det är såhär nu när det närmar sig premiären.. suck typ :)
Men nu ska jag packa väskan för morgondagen och sedan sussa kudde :)
Hoppas att alla haft en toppen dag och att ni har en fortsatt trevlig kväll <3 puss och kram från Skogaby

McDonalds

Ja, nu sitter jag på Donken med jakob. Men jag äter inte. Jag håller på att bli äcklad av Donken! Har nog ätit här för mycket.. Får sluta med det. Och som det vore svårt xD svårare blir det med att börja gymma! Känner att jag har gått upp på senaste , okej det är bra :) men behöver inte den extra magen -.- vill gymma redan nu på onsdag, men har nationella, tack vare min lärare. Få se hur jag gör, men behöver börja iallafall! Nej, nu när Jakob har ätit upp, ska vi till hemköp och något nyttigt vill mig :d<3

Drama ?

Ibland känner man verkligen av att man går i en drama klass, små sten blir till berg, typ. Tjafs om inget, alla ska bli hörda men ingen hör? Ibland blir det jobbigt. Men när vi inte har något tjatar på varandra har vi roligt som attan! Ännu bättre, vi har en snygg kille här som hjälper oss, drägel :$ Haha Nähä, tillbaka på scenen x)<3

God morgon

God morgon allesammans! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Onådigt trött är jag "/ kunde inte få i mig frukost heller. Men! Jag har en termos fylld med kaffe, så jag är redo för dagen på så sett ;) Haha . Nähänä. Nu har jag inte så mycket mer att säga. Så jag hoppas att alla får en toppen dag! Massor av kramar från Zara :)<3

sussa kudde

Ja, jag kom nyss hem från Alexsandra, hon är hemma igen så passade på att hälsa på henne :) Mysmys
Meditatioen var helt underbart, är helt i balans med mig själv <3
Och nu börjar klockan bli mycket, som sagt ska upp tidigt imorn efter som vi ska repa :)
Varnar om att jag kanske kommer vara lite dålig på att blogga nu då imorn och på tisdag, men det är inte mer än så ;]
Nu säger jag god natt och hoppas att alla haft en bra helg <3


Söndag

Och nu är det söndag igen och man har vilat ut sig för morgon dagen, ja nu är dte så att trots att vi har studiedag ska min klass till skolan, och repa, ja vi har inte mycket tid kvar tills vi ska ha öppetgenrep. för dom dära högt uppsatta snubbarna som har beställt detta, och äve då för vänner och familj, det är på torsdag 19.00, så för alla som vill se Sex nummer om Sex är välkomna :D

Snart ska vi till meditatioen, ska bli så skönt! Inte varit där på evigheter pga vädret <3

Jo jag har bara en sista sak att säga.. och jag säger det med hjälp av dena bilden

Så allesammans, klaga inte på mitt kaffeberoende, mina 3-5 koppar kaffe om dagen gör mitt liv bättre!? :D


Melodifestivalen

Jaha nu sitter jag och Joel här ännu en lördag och kollar på Melodifestivalen, och ikväll är det andra chansen :)
Joel dricker gó öl, och jag vin, och bara njuter av alltsammans! <3
Vi sjunger med, hejjar, skriker och  ha så kul som bara den!

Just nu har Pernilla (som både jag och Joel röstade på) gått vidare till final :D woho! Vi ska även rösta på Neo ;)
Men vilka röstar ni på ? <3



HELG!!

WOHO nu är det helg! Ta chansen att vila upp er, för det ska jag ;) Igår blev det en lugn kväll med familjen, mys mys. Somnade på soffan som vanligt xD haha
Vaknadde i morse med älsk vid min sida och strålande solsken, bra början på dagen :)
Och nu sitter jag här och sitter, ska snart duscha och älsk åka, så min dag tillbringas med myskläder och BridgetJonesDiary, och ikväll är det melodifestivalen :)
Men nähä, nu vill älsk ha datan så måste lämna över den, kanske skriver ngt sedan, vem vet? :P Annars ha en fortsatt bra dag :D<3


Dag 5 och snart helg

God middag allesammans! :) nu är det äntligen fredag och snart slutar man för veckan, och då är det helg! WOHO! :d just nu har jag lektion, rättorik. Men lärarna är inte här, så blir spådd :-o Haha . Läskigt som fan x) men nu måste jag sluta. Ha det så bra <3

Dag 4

God kväll allesammans! Ledsen att det dröjt så hemskt sen sist. Gårdagen gick utåt.. Men idag är det en ny dag och trots migrän och dåligt inre humör, har jag haft en bra dag, det går bra för oss på teatern, och vi har härlig energi. :d en vecka kvar ju :-o mor, pernilla, älsk 1 och älsk 2 kommer :d<3 Har tagit värktabletter och nu är det lagom att sussa kanske. Ja, jag är ju hemma, och denna ro jag finner när jag är här, och lycka <3 ja alltså jag är hos älsk 2, som är mitt andra hem <3 Nej nu måste jag sova, en my dag imorgon med :) Natti Natti gullungar :d

Dag 3

God morgon allesammans! Jag sitter här utanför mitt klassrum och väntar på min lärare. Vilket jag har gjort i över 10 min nu.. -.-' när ska han lära sig att vi börjar hel? Och att jag ska ha nationella nu :-o blä på lärare som inte kan hålla tiden :( jag tror han kommer nu, vi får vänta och se :) Haha :) hoppas alla får en toppen dag <3

Dag 2

God kväll allesammas :)

Har alla haft en bra dag idag? :) Det har jag iallafall, och jag har kommit på varför jag har slutat dansa, fy för farao va jobbigt det är xD haha visst är jag smart :)

Som ni ser är den nya bilden uppe, det fixade Joel redan igår kväll, Tack Joel! <3

Snart kommer älskling hit, och då kommer hon få en överaskning, fast vad jag kan inte säga med tanke på att hon kanske kommer hinna läsa detta innan hon kommer hit :) fast.. då vet hon redan om att hon kommer få e överaskning, och då är det ingen överskning längre, och då är allt detta iddiotiskt att säga kanske.. ush nej nu blir jag förvirrad xD

Men nu är iallafall våren på väg! <3


Nani

Ush, 6h teater kan göra en lagom sleede :/ Men nu är man hemma igen, skönt som attan, blir att sussa tidigt ikväll ^^

Huhu kommer ni ihåg hur jag bar er om att rösta om vilken ny bild jag ska ha? :) Marioteten på röstningen valde bild nummer ett, plus att flera har skrivit till mig på msn/bdb och berättat vilken bild, men även med dom rösterna är det bild ett, inget snack alltså ^^  så jag ska tjata lite på Joel så han hjälper mig att lägga upp den :)

Imorn ska älsk komma hit och suss här :D<3

men nu ska jag duscha osv.. men glöm mig inte för det ? Snälla (a) haha skojar förlåt kass zara är trött humor :)
men ha det toppen så återkommer jag imorgon <3

Lunch

Hej hallå allesammans :) Nu sitter jag i skolan och har lunch. Men som vanligt åter jag inte, tänker köpa en baguette sen när cafét öppnar :) Annars har vi teater hela dagen. Snart premiär så vi kör stenhårt nu. :d fett kul ^^ saknat skolan lite, och alla underbara människor :) Hur tycker ni om att vara tillbaka i skolan? :)

RSS 2.0