I Juletid

Jag har haft turen och har firat jul 2 gånger i år. Första gången var hos mina svärföräldrar.
Ja det var lite pirrigt, första gången jag firar jul med en annan familj. Men det gick så bra så bra så. Jag kommer bra överens med svärföräldrarna och Annika, som är Tommys syster. Vi hade en jätte mysig jul tillsammans och det var roligt och vara med om deras traditioner. Jag förlorade stort i ishockeyn xD - trots att älskling tydligt hade sagt att vi inte skulle byta julklappar köpte jag till honom och gav det hos hans föräldrar, med citat "Älskling, nu i snart två månader har jag skämts över dig och det är något som jag inte klarar av. Så med hjälp att detta hoppas jag att jag slipper skämmas över dig något mer." Underbara blickar han och dom andra gav mig xD Det var Wisnkeyglas som han fick.
- detta var inte Okej enligt honom. så några dagar senare står han i min hall och ger mig en julklapp. trots att jag hade sagt att han inte fick ge mig något. (så mycket lyssnar vi på varandra) men jag är glad för det fina silverarmbandet med det lilla hjärtat på  :)

Sedan så hade vi även jul här hemma. Tyvärr var det inget speciellt med det. På förmiddagen åkte vi till Dennis med familj och väntade på tomten ;) Haha. En timma försent kom tomten med hjälp, så två stycken kom och ungarna fick sina klappar. Och vi åkte vidare till Roger med familj, där vi fick lite te och klappar. Jag fick en underbar 50-tals klänning! Jätte glad för den och den passar mig perfekt ! :)
Sen åkte vi hem och mamma började på maten, Kalle Anka kollade vi på tillsammans och sen delade våran tomte (Ninni) ut klapparna och åkte iväg. jag och Joel satt i soffan med en varsin dator tills det var mat, sedan fastnade vi vid matbordet till 11 snåret och då hade vi spelat spel och snackat gojja och bara haft det mysigt.


Den 25e gick åt helvete för mig.. Jag gjorde mig fin och så, men något gick allt för galet. När jag kom till Oskar (Tommys kompis) mådde jag bra men någon timma senare mådde jag mindre bra. Idas klarade jag där vi träffade Elin. Men jag kom inte in på B&B då jag behövde gå ett varv runt kvateret. Älskling ville inte heller gå in då han hellre tog hand om mig. Så krux fux så var vi hos Oskar igen och allt gick åt helvete... så älskling fixade dit syster och dom fixade hem mig. Den natten var lång både för mig och Tommy. Hela den 26e låg jag i sängen och fortsatte med mitt.. så att säga. Tommy kollade till mig och tog hand om mig. Detta är jag jätte glad och tacksam för. Jag är lyckligt lottad över att ha en sådan underbar kille som Tommy <3


Nu är det att tvätta och städa som gäller för mig när jag står på mina ben igen (y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0