Och nu då? :o

Hej och hå! Har haft en toppen dag på jobbet! :D Jag verkligen älskar mitt jobb och önskar det vore på heltid, iaf oftare :) Efter jobbet så var jag ute och övningskörde en runda med Dempa och det gick toppen bra tycker jag :)

Nu funderar jag dock på vad jag sak göra, vill hemskt gärna till Karsefors men har som vanligt ingen att gå med, inte lätt att vara ensam ;o Så får väl bli ännu en hemmasitta kväll (y Städa, duscha, äta och sedan ta ett glas vin eller något? Gud va jag känner mig patetisk x) Men det får man väl göra ibland.
Jag har iallafall kommit på en sak! Då jag aldrig tycks ha vänner när jag behöver dem (låter fel, alltså har vänner att prata med men typ ingen att umgås med då ingen typ tänker på mig(?) eller något) så ska jag bannemej aldrig ställa upp för dem när dem behöver mig, te.x då när jag har körkort, då ska dem inte komma och tro att dem kan utnyttja mig, aldrig i hela mitt liv! Passar det inte nu så ska det inte passa då heller! Eller, har jag fel? Jag tycker det känns rätt.

Hur ser eran helg ut? <3

Kommentarer
Postat av: Oskar

Jag hade joinat dig om jag kunde... :)

2010-09-11 @ 19:13:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0